Участници

Арх. Здравко Здравков главен архитект, Столична община

Арх. Здравко Здравков Арх. Здравко Здравков е роден в Плевен през 1972 г. Завършва ВИАС (днес УАСГ), специалност „Архитектура” през 1997 г. Дипломира се с проект за търговски център, за който получава награда от Камарата на архитектите. С опит в администрацията, бил е началник на сектор „Градоуст..

повече

Ксавие Марсенак президент, TELUS International Europe

Ксавие Марсенак Ксавие Марсенак е президент на TELUS International Europe, един от най-големите доставчици на на BPO и ITO услуги в Източна Европа, който той съосновава под името CallPoint New Europe през 2004 г. в България. По-късно през 2007 г. под негово ръководство ком..

повече

Андрей Петров ръководител експанзия и продажби, ДМ България ЕООД

Андрей Петров Андрей Петров е завършил магистратура по Business Administration & Engineering в FHTW – Berlin. Работил е в експанзионните отдели на „Лидл България“ и „Плюс България Търговия“. От 2008 г. е част от екипа, основал „дм България“, стартирайки на позицият..

повече

Волфганг Идл ритейл директор, Revetas Capital

Волфганг Идл Волфганг се присъединява към Revetas Capital през 2015 г. Той има около 20-годишен опит в управлението на търговски имоти в Австрия, Централна и Източна Европа и ОНД. Волфганг прекарал последните десет години в Immofinanz Group, където е отговарял за портфолио от 170 ритейл обекта в девет стр..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, Expo 2000 Office Park

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс Експо-2000 и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна. Адина е родена в Румъния, пристига в ..

повече

Пламен Андреев управител, Planex Holding

Пламен Андреев Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност “Промишлено и гражданско строителство”. През 1990 година основава фирма „Планекс”. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, т..

повече

Лъчезар Тодоров управител, Terra Tour Service

Лъчезар Тодоров Лъчезар Тодоров е изп. директор на „Тера Тур Сервиз” ЕООД от 2001 г. Дружеството концентрира интересите си в областта на инвестиране, изграждане и експлоатация на недвижимост и туристически обекти на територията на България. Последната инвестиция на компанията е РИУ „Правец Ризо..

повече

Адв. Димитър Цвятков CMS Sofia

Адв. Димитър Цвятков Димитър Цвятков става част от екипа на CMS Sofia през 2006 г. Завършва право в университета University Ludwig Maximilian в Мюнхен, Германия. Той е част от екип „Банкиране и финанси” на CMS София, работил е по големи банкови и финансови проекти. Сред клиентите му са национални и междун..

повече

Катерина Краева партньор, Wolf Theiss

Катерина Краева Катерина Краева е партньор във Wolf Theiss с над тринайсет годишна практика в България. Нейната кариера включва консултантски роли в широк кръг от чуждестранни и местни проекти за кредитиране. Тя има богат опит като съветник на  кредитори и кредитополучатели за придобиване на финанси, финанс..

повече

Никола Кедов асоцииран директор, KPMG Bulgaria

Никола Кедов Никола Кедов има повече от двадесет годишен опит във финансовото консултиране в частния и публичния сектор в България и на Балканите. Неговата основна експертиза включва управление на бизнес оценяване, предпроектни и пазарни проучвания, анализ на ценообразуването, бизнес планове и проекти, финанс..

повече

Георги Киров директор инвестиционни консултантски услуги, Colliers International

Георги Киров Георги Киров се присъединява към Colliers през 2002 г. като консултант. През 2006 г. той поема управлението на отдел „Инвестиционно консултиране и оценки”. Георги работи с редица местни и международни инвеститори в сферата на недвижимите имоти. Между клиентите му са Europa Capital, Bl..

повече

Атанас Гаров управляващ партньор, Garitage Investment Management

Атанас Гаров Атанас Гаров е основател и управляващ партньор на Гаритидж Инвестмънт Мениджмънт ЕООД. Компанията специализира и има опит в управлението на инвестиционни проекти в секторите: недвижими имоти, селско стопанство/производството на хранителни продукти и образование. В портфолиото на компанията с..

повече

Михаела Лашова изпълнителен директор, Forton

Михаела Лашова Михаела Лашова се присъединява към Фортън, за да оглави отдела за Инвестиционно консултиране и оценки след 5 годишна кариера в UniCredit Лизинг,част от най-голямата финансова институция в България - UniCredit. Там тя придобива опит като ръководител на отдела за големи корпоративни клиен..

повече

Олга Стоичкова председател на УС, АСБС

Олга Стоичкова Олга Стоичкова е търговски директор в Tishman International и ръководи търговските операции на комплекса Sofia Airport Center. През 2014 година тя стана един от тримата мениджъри в компанията, които получиха сертификатите на Американския институт за управление на Недвижими имоти (IREM) и придобих..

повече

Верка Петкова мениджър офис площи, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова се присъединява към Colliers International през август 2005 г., има повече от осем години професионален опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Оттогава работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и..

повече

Станимира Пашова мениджър офис площи, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прите..

повече

Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park

Давид Давидов Давид Давидов е основател и собственик на „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез „3 ДИ Р.Е. Мениджмънт“, Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е..

повече

Георги Ранчев управител, Residential Park Sofia

Георги Ранчев Георги Ранчев е управител на „Линднер Имобилиен Мениджмънт” ЕООД, „Резиденшъл Парк София” ЕООД и „Резиденшъл Парк Лозен“ ЕООД от есента на 2007 г., а Председател на Съвета на директорите на „Резиденшъл Парк София Фасилити Мениджмънт” АД от лятото на..

повече

Инж. Красимир Шалев управител, Бигла 3

Инж. Красимир Шалев Красимир Шалев е съсобственик и управител на строително-инвестиционната компания "Бигла III" ООД. Фирмата е създадена през 1991 г. и досега е изградила десетки луксозни жилищни и бизнес сгради в страната. В момента тя е главен изпълнител на най-големия детски научен център в Югоизточна ..

повече

Даниела Бойчева мениджър "Ключови клиенти", Офиси и индустриални площи, Colliers International

Даниела Бойчева За повече от 10 години опит в Colliers, Даниела Бойчева е създала и развила отношения с фирми от различни индустрии. Тя има опит в представляването на компании като Vmware (разширяване на 6 700 кв м), Telus International (CallPoint New Europe) (преместване 2500 m2 и колокация 2400 m2), Louis Drey..

повече

Таня Косева-Бошова управител, European Trade Center

Таня Косева-Бошова ·  15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International и Landmark Property Bulgaria ·  Основател и първи президент на Асоциацията на собствениците на търговски сгради в България (АСБС), сега зам.-председ..

повече

Сергей Койнов изпълнителен директор, Polygraphia Office Center

Сергей Койнов Сергей Койнов е главен изпълнителен директор в AG Capital от септември 2013. Бил е главен изпълнителен директор във Forton International, част от AG Capital. Г-н Койнов е завършил Икономика и Бизнес администрация в Американския университет в България. Има магистърска сте..

повече

Стефан Косев собственик, Regent’s Property Advisors

Стефан Косев Стефан Косев е управляващ партньор в консултантската компания за недвижими имоти Regent's Property Advisors. Влиза в този бизнес след няколко години, в които изгражда веригата супермаркети "Пикадили" в България - първо като директор "Операции" в компанията майка "Боляри&q..

повече

Христо Чепишев строителен предприемач, Еделвайс -3, Бояна

Христо Чепишев Христо Чепишев е строителен предприемач с над 15 години опит. Построил е над 200 апартамента и 20 къщи. Най-мащабният му проект до момента е луксозният жилищен комплекс "Еделвайс" 1,2 и 3 в Бояна. Планира изграждането на нови три жилищни проекта и луксозна офис сграда от клас А+, чиято ..

повече

Владимир Гюрджиев мениджър индустриални площи, Forton

Владимир Гюрджиев Владимир Гюрджиев се присъединява към Фортън след две години като Търговски директор в „Берс“ АД - 3PL оператор специализиран в цялостното B2B логистично обслужване. Преди това е Търговски директор, а после и Управител на портала за недвижими имоти City24 Bulgaria, собственост на Alma..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по-специално в управлението на имоти. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи на територията на "Търговски Център Европа", както и за цялостната маркетингова и рекла..

повече

Бисера Иванова Заместник изпълнителен директор, Mundus Services

Бисера Иванова Бисера Иванова има над 18 години опит в сферата на фасилити мениджмънт и управлението на имоти. 8 години е изпълнителен директор и член на Управителния Съвет на "Фасилити Оптимум България" АД. 3 мандата член на Управителния съвет на Българската Фасилити Мениджмънт Асоциация..

повече

Димитър Савов изпълнителен директор, BLD

Димитър Савов Димитър Савов е изпълнителен директор на BLD от 2006 г. До 2010 г. компанията съществува под името Bulgarian Land Development, листвана на Лондонската борса, с цел инвестиции в недвижими имоти в България. През 2010 г. се трансформира в БЛД Асет Мениджмънт. Oт 2014 г. компанията разделя дейността ..

повече

Симеон Митев управител на АГЕНЦИЯ ШАНС-96 и собственик на платформата БГСКЛАД

Симеон Митев Симеон Митев е управител на Агенция ШАНС-96 и като консултант е тясно специализиран в продажбата и отдаването под наем на индустриални и бизнес площи. Г-н Митев има 20- годишен опит в областта на търговията. От от 2006 до 2009 г-н Митев е закупува франчайзинг и работи под името RE / MAX CHA..

повече

Владислав Танчев Country Manager, LC Waikiki International Retail

Владислав Танчев Владислав Танчев натрупва управленски опит в различни компании в търговията и маркетинга на бързо оборотни стоки, включително и в търговски вериги за продажби на едро и дребно. Кариерата му започва в търговския екип на Загорка АД, преминава през различни позиции в Домейн Бойар Интернешънъл, к..

повече

Стефан Стайков изпълнителен директор, НКИЗ

Стефан Стайков

Люба Атанасова изпълнителен директор, Имотека

Люба Атанасова Любомирка Атанасова започва работа в групата на AG Capital в Адрес недвижими имоти през 2005 г. като брокер, след като тя самата е била клиент на компанията. През 2007 г. става мениджър на кантора „Оборище”, от която обособява два допълнителни екипа, създавайки новите кантори „Б..

повече

Нина Николова управител, Markovo Tepe Mall

Нина Николова

Деница Симеонова Капитал

Деница Симеонова Деница Симеонова е репортер в "Капитал Daily" и "Капитал" от януари 2015 г., където отразява основно сектора на недвижимите имоти и общи корпоративни новини. Предишният й опит е като експерт "Общи инвестиционни услуги" в Българска агенция за инвестиции (БАИ). Сред ос..

повече

Ерден Билгинер член на борда на директорите, Гаранти-Коза България

Ерден Билгинер Ерден Билгинер е консултант в борда на директорите на „Гаранти Коза” от 2011 г.   От 2005 г. е член е на управителния борд на Турската бизнес асоциация към Американската търговска камара. Завършил е образованието си в Близкоизточен технически университет (Orta Doğu Teknik &Uu..

повече

Арх. Ангел Захариев управител, A&A Architects

Арх. Ангел Захариев Арх. Ангел Захариев е съдружник и управител в архитектурно бюро А и А Архитекти. Завършва Университета по архитектура строителство и геодезия (УАСГ) в София през 2003 г. През 2004 г. се дипломира с похвала в специализация към Института за градско планиране и жилищна политика (IHS) – Еразм..

повече

Илиян Маринов мениджър маркетинг и продажби, Green Life Development & Resorts

Илиян Маринов

Светослава Георгиева Unique Estates

Светослава Георгиева Светослава Георгиева е Заместник управител и Оперативен директор в Юник Естейтс. Част от екипа е вече 6-та година, а с недвижимите имоти се занимава от 1998 г. Кариерата си започва като брокер в Адрес, където за 10 години преминава през различни управленски позиции и достига до Директор развитие...

повече

Арх. Любомир Станиславов изпълнителен директор и член на управляващия борд, Automotive Cluster Bulgaria

Арх. Любомир Станиславов Арх. Любомир Станиславов завършва архитектура в Университет по архитектура, строителство и геодезия – София през 2001 г. Придобива допълнителни квалификации в University de Valladolid, Испания и Техническия университете в Грац, Австрия. През 2001 започва професионалното си развитие като пре..

повече

Валери Андреев член на УС на БТПП, консултант в областта на индустриалните проекти

Валери Андреев

Генерален спонсор:

Златни спонсори:

Със съдействието на: